La mostra enogastrònomica del ‘Sant Cugat ve de gust’ d’aquest dissabte ha quedat deslluïda per la pluja, que ha afectat sobretot l’espai de cuina i dolços de la plaça d’Octavià, i el de cervesa i vermut de la plaça del Rei. Per contra, l’espai de vins i caves del Celler Modernista s’ha mantingut amb normalitat i ha acollit una mostra de productes vinícoles i agroalimentaris amb ambientació musical. La mostra se celebra a la ciutat des de divendres i està previst que continuï fins diumenge a la nit.
La pluja ha obligat a replantejar algunes activitats. La xerrada de la fundació Alicia sobre la cuina del peix al microones s’ha hagut de suspendre i el ‘Kitcheen Beer’, un taller d’elaboració de cervesa artesana, passarà a fer-se aquest diumenge a les set de la tarda. El taller de rissotto que havia d’impartir Eloi Rovira també s’ha ajornat fins diumenge. No obstant això, la Fundació Sant Cugat Actiu, organitzadors del ‘Sant Cugat ve de gust’, remarca que tots els restauradors es mantenen operatius. Ho ha explicat a Cugat.cat la directora de la fundació, Sílvia Solanellas.
Sílvia Solanellas
Els assistents, malgrat el mal temps, han gaudit d’alguns dels tasts del matí i s’han mostrat satisfets amb la iniciativa.
Assistents
A més d’aquesta mostra gastronòmica, el ‘Sant Cugat ve de gust’ també ofereix el ‘Menú ve de gust’, que durant aquesta setmana serveixen més de 50 restaurants de la ciutat a preu tancat.

