L’Ateneu engega una campanya de sensibilització contra el malbaratament alimentari

'No ho llencis' és el nom de la inicativa, que proposa diferents activitats gratuïtes

221004-cartell-campanya-malbaratament-ateneu-a-ateneu.jpg
Un detall dels cartells de la iniciativa / Foto: Ateneu Santcugatenc
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
05/10/22 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

L’Ateneu posa en marxa ‘No ho llencis!’, una campanya que té com a finalitat ajudar els santcugatencs a ser conscients del menjar que es llença. Per fer-ho, el projecte recull una sèrie d’activitats gratuïtes per a tots els públics que començaran aquest dijous. Així, els interessats podran participar en tallers de cuina i de sensibilització. També s’ha programat l’espectacle infantil ‘Massa tip’, dissabte 15 d’octubre a les 11.30 h al pati de l’Ateneu.

Cuinades de temporada i aprofitament:

Els dissabtes d’11.30 a 13 h, emmarcat dins dels Mercats de Pagès de la plaça de Sant Pere:

  • 8 d’octubre amb la cuinera Rosa Montoriol
  • 29 d’octubre amb la cuinera Laura Torres
  • 12 de novembre amb la cuinera Rosa Montoriol
  • 26 de novembre amb la cuinera Anna de Pablo
  • 10 de desembre amb la cuinera Rosa Montoriol
  • Tallers de sensibilització:

    Els dijous a les 18 h al pati de l’Ateneu:

  • 6 d’octubre ‘Taller d’aprofitament dels productes del camp’ amb La Rural de Collserola
  • 13 d’octubre ‘Taller familiar de sensibilització i tastet de mel’ amb Melvida