Valldoreix amplia fins al 15 de març el període per deixar restes de tala d'arbre al carrer

La ventada va provocar la caiguda d'arbres

Medi Ambient

Publicat el 12/feb/09 per Josep Gimeno

Valldoreix allarga fins al 15 de març el termini per dipositar tales d'arbres al carrer perquè els serveis de l'EMD passin a recollir-les. A partir d'aquesta data, que coincideix amb el període d'inici de risc d'incendis, estarà prohibit deixar aquestes restes a la via pública.

A partir de dilluns, els valldoreixencs ja podran trucar a l'EMD per sol·licitar que un servei reculli les restes d'arbrat dipositats al carrer.

Per tractar arbres malmesos o que comportin algun risc, els valldoreixencs només han de comunicar per escrit a l'EMD aquesta actuació i aportar fotografies de l'estat de l'exemplar en qüestió abans del 30 d'abril. A partir d'aquesta data, caldrà demanar la llicència corresponent per aquest tipus d'actuació a l'EMD.

L'EMD també remarca que els veïns que hagin d'ocupar la via pública amb maquinària per retirar o talar arbres han de comunicar aquesta situació amb un dia d'antelació per preveure les incidències de trànsit.

Els valldoreixencs afectats per la ventada també poden dirigir-se a l'EMD per assessorar-se sobre les condicions i requisits per reclamar ajuts de la Generalitat i el govern espanyol.