Treballs del Consell Comarcal a Sant Cugat per millorar la lluita contra els incendis

Les obres serviran per prevenir a la comarca dels incendis

Medi Ambient

Publicat el 25/mai/09 per Josep Gimeno / Jordi Mas

El Consell Comarcal iniciarà obres a diversos punts de Sant Cugat abans de l'estiu per prevenir incendis. La zona de Torre Negra i els camins de Torre Cendrera, dels Monjos i de Can Borrell són les àrees locals beneficiades per aquestes actuacions de l'ens comarcal.

Aquestes actuacions pertanyen a la segona fase d'obres d'arranjament de camins forestals del Vallès Occidental, que porta a terme el Consell Comarcal. En aquestes feines, s'arranjarà i construirà un camí adjacent a Torre Negra i s'arreglaran els camins de Torre Cendrera, Can Borrell i dels Monjos.

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquestes obres.

Antoni Rebolleda

Els municipis, en funció del Pla de Riscos de Prevenció d'Incendis, han entès que han d'actuar i nosaltres els donem suport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rebolleda també ha explicat que no hi ha cap zona que es pugui lliurar de tenir un incendi, però que hi ha moltes eines per a prevenir-los.

Antoni Rebolleda

Per evitar els incendis ningú està preparat, però per fer una prevenció adequada sí, ja que els Ajuntaments estan conscienciats d'això.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquestes actuacions del Consell Comarcal afecten gairebé tres quilòmetres i mig de camins de Sant Cugat. Els treballs a la comarca, que afecten una vintena de municipis, costen 670.000 euros i es finançaran a través de la Generalitat i els Ajuntaments.