La Floresta comença dilluns un any d'obres per pavimentar els carrers

Els veïns han seguit de prop el Pla de Millora de la Floresta

Municipal

Publicat el 17/feb/15 per Silvia González

Els treballs per pavimentar els carrers pendents d'asfaltar de la Floresta començaran dilluns que ve al sector de la Floresta Alta i Parés. Les obres, que s'allargaran fins Setmana Santa, suposen el tret de sortida a un calendari d'actuacions de pavimentació que s'allargaran fins principis de l'any vinent. El cost total de la intervenció és de 2,4 milions d'euros i afectarà 41 carrers del districte.

El calendari previst per executar la pavimentació és el següent:
Febrer - Setmana Santa
Sector la Floresta Alta (carres Auró, Catalpa i Paulònia) i sector Parés (avinguda de Pere Planas, carrers de Cedrela i Font del Fumet i passatge de Parés)

Setmana Santa - Estiu
Sector Font del Fumet (carrer de Vallvidrera (est), camí de Font del Fumet, carrer de Sàndal i passatge de Fumet), sector de Miradors (carrer d'Adrià Pardos, Font del Fumet, del Cupré i Moret, camí antic de Can Borrull, carrer d'Aigües de Sabadell, avingudes de Guix Borrull i Can Borrull, i carrer de Sant Cristòfor) i sector Porters (carrers Nenúfar, Casalot i de Vallvidrera (oest)).

Estiu - 4t trimestre 2015
Sector Casino (carrers de la Quadra de Canals, de Verdaguer i Palmera), sector Turó del Sol (camí de Terrassa (entre rotondes), carrers de Margarit, Turó del Sol i Rosa Mariné) i sector Muntanyesa Sud (avingudes de les Mines i de la Piscina, carrer de Ponent, passatge de Crepuscle i carrer de Planeta).

4t trimestre - inicis any 2016
Sector del Caqui (passatges del Xiprer i del Caqui, carrer de Dinamarca i camí de la Serreta) i sector del Golf (carrer d'Ones i passatge d'Ones).

El Pla de Millora continuarà amb una segona fase en què s'abordaran actuacions a places, passatges, escales i accessos al Parc del Parc de Collserola. Els continguts d'aquest pla han estat definits i consensuats amb els veïns de la Floresta a través d'un procés participatiu.

Sorea està renovant la xarxa d'aigua potable i hidrants en els punts d'aquests carrers on està detectat algun tipus d'incidència.

Les obres són a càrrec de l'empresa Romero Gamero SAU.