ERC proposa més polítiques socials per evitar que el creixement comporti fractura social

Eleccions Municipals 2007

Publicat el 25/abr/07 per Miquel Herrada

ERC proposa estendre les polítiques socials per preservar la cohesió d'una ciutat que creix 'a un ritme desmesurat'. Els republicans han posat com a exemple d'una bona política de benestar social la remodelació de la masia de Can Quitèria per convertir-la en un equipament destinat a la infància i l'adolescència.

La masia, que s'arranjarà durant aquest any, acollirà la Casa dels Infants i el nou Centre Obert, a banda d'altres serveis que es podran anar incorporant progressivament. El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha destacat que aquest projecte contribuirà a cobrir una mancança d'equipaments al centre de la ciutat.

Enric Tomàs

La masia és un exemple de recuperació d'espais del casc antic. Estarà destinada a la infància, l'adolescència i la família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A les portes de la masia de Can Quitèria, ERC ha presentat les seves propostes electorals en matèria de polítiques socials. El número 2 a les llistes dels republicans i actual tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha apostat per enfortir les polítiques de benestar per evitar la fractura social en una ciutat que viu, segons ERC, un 'creixement desmesurat'.

Toni Ramon

Una ciutat de gran creixement i oportunitats econòmiques no es pot permetre el luxe de patir fractura social. Calen polítiques socials per a tots els col·lectius.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre les propostes d'Esquerra, destaquen l'ampliació dels serveis d'atenció domiciliària i teleassistència per a la gent gran, la integració dels nouvinguts, l'extensió del Pla d'Accessibilitat, la prevenció de la violència domèstica i la promoció de l'educació per a la salut.

ERC assegura que continuarà gestionant les polítiques socials en col·laboració amb el teixit associatiu de la ciutat.