CiU destaca el medi ambient i l'habitatge públic com a fites de l'actual mandat

Eleccions Municipals 2007

Publicat el 16/abr/07 per Anna Bernadó

CiU situa l'habitatge públic i la protecció de Torre Negra com les accions més destacades de l'obra de govern en aquest mandat. Sota el lema de 'Fets 100%', la federació nacionalista ha repassat en un decàleg els resultats obtinguts en aquests quatre anys, entre els quals també hi figuren el consorci de la B-30 i l'aprovació del Pla de Cultura.

D'entre les accions que el grup municipal de Convergència i Unió ha fet possible aquest mandat, l'alcalde i candidat a la reelecció, Lluís Recoder, ha destacat l'esforç que ha fet la ciutat en habitatge públic i l'aposta per la protecció de medi ambient, amb l'aprovació del pla especial de protecció de la Torre Negra.

Lluís Recoder

Durant aquests quatre anys hem treballat en habitatge públic i en protecció mediambiental.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El candidat de CiU ha elogiat l'acció de govern feta pel seu equip, però també ha reconegut que els ha faltat temps per fer moltes coses o que no han tingut els recursos suficients per fer-ne d'altres.

Recoder ha subratllat l'esforç realitzat en la promoció econòmica de la ciutat i ha recordat que durant aquests quatre anys també s'ha posat punt i final el creixement residencial de Sant Cugat, amb la construcció dels barris del Turó de Can Mates i de Vullpalleres.

Lluís Recoder

En aquest mandat s'ha tancat el creixement residencial de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La construcció de parcs urbans, l'educació, la creació del consorci de la B-30, juntament amb Rubí i Cerdanyola, la seguretat ciutadana i l'aprovació del Pla de Cultura, han estat altres qüestions que Lluís Recoder ha remarcat durant el repàs de l'acció de govern.