Un exalcalde del PSC i un exconseller donen suport a la candidatura d'ERC

Solà, Nicolau, Alexandre, Grangé, Pedró i Pros (d'esquerra a dreta)

Eleccions Municipals 2007

Publicat el 3/mai/07 per Josep Gimeno

Una quinzena de personalitats dóna suport a l'alcadable d'ERC, Raül Grangé. L'exalcalde socialista Oriol Nicolau, l'exconseller Carles Solà, el president de l'Ateneu, Ramon Pros, i els escriptors Víctor Alexandre i Rogeli Pedró són alguns dels signants del manifest de suport a Grangé.

Segons els signants, la candidatura de Grangé representa 'els valors d'esquerres i independentistes' i és 'una garantia' per afrontar els reptes de la ciutat en el proper mandat.

L'exalcalde socialista Oriol Nicolau i l'exconseller d'Universitats, Investigació i Societat de la Informació, Carles Solà, han expressat el suport a Grangé.

Oriol Nicolau / Carles Solà

Dono suport a una llista de patriotes i de santcugatencs de pedra picada. / El projecte d'ERC es concreta en la política municipal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les personalitats que donen suport a Grangé també fan balanç positiu de l'acció de govern republicana en aquest mandat. Segons el manifest, ERC ha provocat 'un gir polític' a l'Ajuntament des que forma part d'un equip de govern amb CiU.

Els escriptors Víctor Alexandre i Rogeli Pedró han elogiat la tasca feta pels republicans.

Víctor Alexandre / Rogeli Pedró

El pacte entre CiU i ERC ha donat molts bon resultats. / M'atrau la participació que promou ERC perquè fa poble.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Altres signants del manifest són l'expresident de Castellers de Sant Cugat, Daniel Sandoval, l'escriptora Núria Tubau, el cineasta Àlex Barnils i la propietària de l'escola d'idiomes Sprint, Montserrat Obiols.