Les joventuts de CDC també demanen a Conesa que retiri la bandera espanyola

Membres de la JNC, encapçalats per Pol Moragas fent un discurs

Política

Publicat el 10/oct/14 per Mar Castro

La JNC també demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que retiri la bandera espanyola del consistori aquest diumenge, Dia de la Hispanitat. Les joventuts de CDC donen suport així a la petició de les JERC, que aquest dijous reclamaven que el 12 d'octubre Sant Cugat fes visible la seva adhesió a la campanya 'Un país, una bandera'.

El president de la JNC, Pol Moragas, ha explicat a Cugat.cat que, tot i entendre que el govern municipal ha de vetllar perquè la bandera espanyola onegi a l'ajuntament, creu que el Dia de la Hispanitat és un bon moment per despenjar-la perquè 'no hi ha res a celebrar'.

Pol Moragas

Des de la JNC també demanarem que l'alcaldessa retiri la bandera espanyola el 12 d'octubre. Igualment entenem que com a govern municipal l'ha de tenir penjada però volem que el Dia de la Hispanitat no ho estigui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Moragas ha dit que la JNC és partidària de portar l'estelada a la plaça de la Vila, tot i ser un tema que abans s'ha d''estudiar i parlar'. Amb tot, aposta perquè aquesta bandera onegi a l'ajuntament l'Onze de Setembre, abans que el 12 d'octubre.