ERC-MES vol un consell d'administració de Promusa més obert als veïns

Promoció de Promusa

Política

Publicat el 8/set/15 per Sílvia González

ERC-MES demana que la ciutadania tingui una major presència al nou consell d'administració de Promusa, pendent de constituir, perquè sigui garant de més transparència. La coalició també reclama que els grups municipals de l'oposició tinguin representació a les meses de contractació de l'empresa pública d'habitatge.

Els independentistes volen aprofitar la creació del nou consell d'administració de Promusa per fer propostes que garanteixin la transparència i 'uns comptes clars'. En la renovació de l'òrgan d'administració de Promusa, la coalició fa una aposta clara per donar veu als veïns perquè juguin el mateix paper que 'l'oposició política al ple'. La portaveu municipal d'ERC-MES, Mireia Ingla, considera que el consell ha de tenir una major presència de veus veïnals.

Mireia Ingla

És obligatori que hi hagi un representant dels grups municipals del ple, però hi ha un marge de maniobra perquè hi hagi representació veïnal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per Ingla, una bona opció seria que les associacions veïnals elegissin una persona per assumir la representació, que podria ser rotatòria.

Les dues formacions adverteixen que el ple de setembre no preveu la constitució del nou consell d'administració, previst inicialment el juliol passat. És un tema que preocupa la coalició, igual que el fet que l'oposició no estigui representada en les meses de contractació de l'empresa pública d'habitatge.

En un comunicat, els independentistes han tornat a referir-se al cas 'Petrum 2' i recorden que han demanat explicacions al consistori sobre totes les adjudicacions fetes a Teyco.