Conesa i altres alcaldes independentistes criden a la mobilització ciutadana per a la Diada

Conesa, durant la seva intervenció / Foto: Localpres

Política

Publicat el 7/set/16 per Acn

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i una vintena més d'alcaldes de diferents colors polítics demanen a la ciutadania que se sumi a les mobilitzacions de l'Onze de Setembre organitzades per l'ANC i Òmnium Cultural. La crida a la participació ha tingut lloc aquest dimecres en un acte davant de l'Arc de Triomf de Barcelona organitzat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), de la qual forma part Sant Cugat. Subscriuen el manifest alcaldes del PDC, ERC, la CUP i Guanyem.

L'acte ha servit per presentar una carta en defensa del dret a decidir. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat als catalans 'tornar a omplir els carrers' per reivindicar aquest dret, 'un principi bàsic d'un estat democràtic i que garanteix la nostra llibertat'.

Fins ara, s'han sumat a la carta Sant Cugat, Badalona, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Argentona, Cerdanyola, Manlleu, Mollerussa, Sant Vicenç dels Horts, Ripollet, l'Ametlla de Mar, Girona, Palamós, Celrà, Tortosa, Premià de Mar, Cervera, Balaguer i Solsona.