L'oposició proposarà avui a la junta de veïns de l'EMD millorar el sistema de clavegueram

La junta es va reunir per última vegada al juliol

Política

Publicat el 29/set/16 per Sílvia González

L'oposició de Valldoreix, formada per C's, ERC-MES i la CUP-PC, s'ha aliat per proposar a la junta de veïns d'aquest dijous millorar la xarxa de clavegueram pública del territori. Aquest és un dels punts que tractarà la sessió, la primera del nou curs polític, que també debatrà l'estat del compte general del pressupost de 2015 i donarà a conèixer els dies festius de 2017.

Altres mocions dels partits
Igual que a Sant Cugat, la junta aprovarà la moció institucional per a l'adhesió de l'EMD a la campanya No puc esperar!, impulsada per l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU). La iniciativa proposa posar els lavabos d'edificis públics a disposició de persones que pateixen malalties inflamatòries intestinals.

La CUP-PC sol·licitarà la implantació del sistema de recollida porta a porta als barris de Sant Jaume i la Barceloneta. ERC-MES demanarà que l'EMD asseguri que els salaris del personal de l'entitat no siguin inferiors als 1.000 euros, una demanda similar a la que es va tractar al ple municipal de Sant Cugat.

Altres punts de l'ordre del dia
La sessió exposarà la resolució de la concessió del quiosc de premsa de l'estació de Valldoreix i donarà compte de l'avaluació dels objectius d'estabilitat pressupostària del segon semestre de l'any.