El PP proposa que Sant Cugat se sumi a la Setmana Europea de l'Esport 2017

El PP portarà al ple una moció a favor de la promoció de l'esport

Política

Publicat el 17/nov/16 per Marc Sala

El PP presentarà al ple de dilluns que ve una moció per adherir Sant Cugat a la Setmana Europea de l'Esport de l'any vinent com a pas previ a ser Ciutat Europea de l'Esport el 2018 i el 2019. El partit planteja la creació d'una comissió amb participació d'entitats esportives, les AMPA, els partits i l'Ajuntament que defineixi la línia a seguir per promoure aquesta participació.

El portaveu de la formació a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquesta moció.

Álvaro Benejam

El que volem és que l'esport tingui molta més importància a Sant Cugat, perquè és una ciutat on hi ha molts nens que en practiquen i molts més que en volen practicar però que tenen dificultats. Això pot ser un revulsiu per impulsar l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport el 2018 i el 2019. El PP, però, vol que aquesta designació s'acompanyi de la participació a la Setmana Europea de l'Esport 2017. Això implicaria, segons els populars, organitzar un seguit d'activitats esportives i accions per promoure la pràctica esportiva i els seus valors. La formació aposta perquè es tiri endavant un programa de propostes consensuat amb tots els agents del sector per optar al finançament que la Unió Europa destina a aquesta proposta.