El PP reprova a Sant Cugat les piulades de Torra i mostra la seva 'preocupació'

Benejam i Fernández, al centre, amb membres del PP, davant de la Casa de Cultura

Política

Publicat el 15/mai/18 per Sílvia González

El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, ha manifestat la 'preocupació' del partit pel perfil 'feixista i filonazi' de les polèmiques piulades i articles que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, va fer en el passat. Fernández, que ha comparat el tarannà de Torra amb Jean-Marie Le Pen, diu que el PP es mostra 'expectant' per veure la formació del govern i de si el nou president incorre en la incorporació de polítics empresonats. En un acte de partit aquest dimarts a la Casa de Cultura, Fernández confia que, en clau local, el PP recuperi posicions amb l'assoliment d'un segon regidor.

El diputat i portaveu del PP al Parlament ha fet una dura crítica de la petjada que Quim Torra ha deixat a les xarxes socials en el passat. Unes exposicions que no estan a l'alçada, diu, de qui ha de ser la màxima autoritat política catalana.

Alejandro Fernández

Estem analitzant el seu perfil. No ens imaginàvem que algú que ha fet una reivindicació explícita del feixisme i del filonazisme acabi de president de la Generalitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fernández, acompanyat pel president del PP local, Álvaro Benejam, ha visitat de nou Sant Cugat en una trobada d'afiliats, militants i simpatitzants a la Casa de Cultura. Hi han assistit una cinquantena de persones, entre elles el santcugatenc José Domingo, vicepresident de Societat Civil Catalana (SCC), entitat convidada a l'acte.