La Policia Local disposarà d'un nou programari de gestió de dades

D'altra banda, el procediment de contractació per al lector de matrícules s'haurà de repetir per un "error en la licitació"

Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Política

Publicat el 19/des/22 per Redacció

El ple ha aprovat per unanimitat la implementació i manteniment d'un programari per a la Policia Local i Protecció Civil, per un total de 68.607 euros. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, 'aquestes noves eines facilitaran l'obtenció i el buidatge de dades necessàries per a la gestió diària de la policia'.

Escolta-ho


DOCUMENTACIÓ: Punt 3 i punt 3 bis

D'altra banda, en un punt que ha entrat per urgència al ple, la tinenta d'alcaldia de Bon govern i Transparència, Lourdes Llorente, ha proposat el desistiment del procediment de contractació i configuració d'una plataforma d'analítica de dades i matrícules amb intel·ligència artificial per un error en la licitació. "A la licitació vam demanar una certificació que legalment no calia demanar, així que desistim el procediment per tornar-lo a fer, bé, el més aviat possible", ha explicat Llorente. La proposta ha estat acceptada per unanimitat.

L'objectiu principal d'aquest projecte és llegir les matrícules dels cotxes que circulen per Sant Cugat per poder optimitzar la Zona de Baixes Emissions (ZBE) i també controlar els fluxos de trànsit.