El PSC presenta una llista electoral 'cremallera, equilibrada i guanyadora'

El partit ha presentat els set candidats que acompanyaran els quatre regidors del PSC a les municipals

Pere Soler i els set candidats que s'incorporen a la llista electoral / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 21/mar/23 per Sara Bella

'Hem teixit una llista cremallera, equilibrada i guanyadora, amb representants de diferents àmbits professionals i amb visió territorial'. Així ha definit el portaveu del PSC, Pere Soler, la llista electoral que ha presentat el seu partit, aquest dimarts. Així, als quatre candidats que actualment formen part del ple de Sant Cugat, s'hi sumen Francesc Aguilà (5), Silvia Trabalón (6), Antonio Gregorio (7), Rosa Masip (8), Rossend Dou (9), Berta Canals (10) i Marc Tolrà (11).

En relació amb les aportacions dels candidats, Aguilar, com a membre de la Joventut Socialista de Catalunya, ha explicat que podria proporcionar "una visió jove, en tots els àmbits". Trabalón, per la seva banda, que ha renunciat a la gerència de Sant Cugat Empresarial per unir-se, com a independent, a la llista del PSC, ha parlat d'aportar "experiència amb la gestió publicoprivada, un repte per a les ciutats d'avui dia". Gregorio, molt lligat a la gestió esportiva de la ciutat, s'ha presentat com una incorporació que podria aportar els coneixements esportius.

Masip s'ha definit com una persona "molt creativa" que proporcionaria a l'equip la seva experiència en la gestió cultural, mentre que Rosend Dou, que actualment és assessor de l'àrea d'economia del consistori, ha mencionat la seva "visió econòmica de la tasca municipal". Berta Canals, per la seva banda, contribuiria en desenvolupar plans d'igualtat i polítiques feministes "des de la transversalitat". Finalment, Tolrà, que ja ha format part de les llistes d'altres agrupacions locals, s'ha presentat com un advocat especialitzat en urbanisme.

Respecte a les aspiracions del partit a les municipals, Soler ha afirmat que "tornarem a ser el partit que creixi més". A més, la seva intenció és governar, per "implementar polítiques des dels àmbits de responsabilitat que ens pertoquin". "Quedar-se a l'oposició no serveix per res", ha conclòs.


DECLARACIONS

Pere Soler

Creiem que és una candidatura equilibrada, guanyadora, que ha de cohesionar encara molt més la ciutat, de diferents sectors de la societat, i que a més a més estem molt contents i orgullosos que m'acompanyin i que puguem tirar endavant aquest projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio