Silvia Trabalón deixa la direcció gerent de Sant Cugat Empresarial per incorporar-se a la llista del PSC

Trabalón ha treballat a l'entitat amb els mandats de Frederic Boix, Joan Franquesa i l'actual president Jaume Vives


  • Comparteix:

Silvia Trabalón / Foto: Cedida

Silvia Trabalón / Foto: Cedida

La Directora Gerent de Sant Cugat Empresarial, Silvia Trabalón, ha deixat el seu càrrec a l'entitat per incorporar-se a la llista del PSC per a les properes eleccions municipals, informa l'associació en un comunicat. Trabalón va incorporar-se com a gerent de Sant Cugat Empresarial el 2012 i ha treballat representant el sector econòmic de la ciutat amb els mandats de Frederic Boix, Joan Franquesa i de l'actual president Jaume Vives.

Silvia Trabalón és antropòloga social i cultural, especialitzada en antropologia de l'empresa, i te un màster europeu en anàlisi política. És docent col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i sòcia fundadora de Globaula. Treballa també com a consultora i assessora en projectes de desenvolupament econòmic i social, emprenedoria, col·laboracions i patrocinis.

La llista del PSC
No ha trascendit encara en quina posició anirà Silvia Trabalón a la llista electoral del PSC, que la setmana passada va presentar els primers quatre noms. De fet, els actuals regidors del partit i membres del govern repetiran posicions al capdavant de la proposta socialista que presentarà aquesta mateixa tarda els altres noms que la completaran.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.