L'EMD ratifica la cessiķ a Cāritas per a l'explotaciķ d'un hort urbā a Valldoreix

Moment de la presentaciķ de la iniciativa en favor de Cāritas, fa poques setmanes

Política

Publicat el 23/mai/13 per Mikel Vilalta

La junta de veīns de l'EMD de Valldoreix celebra aquest dijous a les vuit del vespre la seva sessiķ ordināria, en quč ratificarā el conveni perquč Cāritas pugui utilitzar en benefici propi un hort urbā situat a la zona. D'altra banda, la trobada també servirā per acceptar la delegaciķ per part de l'Ajuntament de la competčncia per resoldre i executar els expedients de disciplina urbanística i medi ambient dins de l'āmbit del Parc Natural de la Serra de Collserola.

A finals d'abril, Cāritas, l'EMD i l'Obra Social La Caixa van impulsar un acord perquč l'entitat solidāria gestioni un hort urbā de Valldoreix i destini la producciķ al rebost de l'entitat. Amb aquesta iniciativa, Cāritas complementarā amb verdures els productes de primera necessitat que reparteix entre famílies amb dificultats.

D'altra banda, a partir d'aquesta sessiķ l'EMD tindrā la potestat de resoldre i executar els expedients de disciplina urbanística i medi ambient sobre terrenys situats a la Serra de Collserola, amb l'excepciķ dels casos que afectin equipaments o edificis d'un āmbit d'influčncia superior al de l'EMD. El ple també preveu modificar el contracte de concessiķ de transport públic, adjudicat actualment a l'empresa Saiz Tour.