Valldoreix tindrà zones de 'petó i adeu' a l'estació d'FGC

Les pròrrogues de servei de l'escola de música i del restaurant de la Casa de la Vila i els festius locals, altres punts destacats de la sessió


  • Comparteix:

La plaça de l'Estació de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La plaça de l'Estació de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix habilitarà zones a l'entorn de l'estació perquè els vehicles puguin parar momentàniament per tal que baixin o pugin passatgers. Seran dos espais de 'petó i adeu': un a la plaça de l'Estació i l'altre a l'avinguda de Villadelprat, que es materialitzaran gràcies a una modificació pressupostària de 15.000 euros que també servirà per tirar endavant altres actuacions de millora del trànsit a la zona. La iniciativa, que dona compliment a una moció del PP aprovada el desembre, ha rebut llum verda unànime aquest dijous a la junta de veïns de maig.

Amb aquesta adequació, es perdran entre quatre i cinc places d'aparcament a l'avinguda de Villadelprat. En canvi, els treballs que es faran a la plaça de l'Estació no afectaran les places d'aparcament per a motos.

La junta d'aquest dijous ha estat particularment curta: en poc més d'una hora s'ha tancat l'acta. Ha contribuït a aquest fet que cap grup municipal ha presentat mocions. Tots els punts que s'han sotmès a votació han prosperat per unanimitat.

Pròrrogues de servei

La junta de veïns ha acordat per unanimitat prorrogar la gestió de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV), a càrrec de l'empresa Quartetsatz S.L., fins que acabi el curs 2025-2026. Tots els membres de la junta de veïns també han coincidit positivament perquè el servei de bar-restaurant de la Casa de la Vila el segueixi prestant l'empresa Mont de Valldoreix (Momotaro) fins al juliol de 2025.

Festius locals

L'EMD ha aprovat per unanimitat quins seran els dies festius a la vila l'any que ve. Com ja és habitual, serà festiu el dia de Sant Medir, 3 de març, que el 2025 cau en dilluns; aquesta jornada la festa és compartida amb Sant Cugat. I també serà festiu el dia de Sant Cebrià, 16 de setembre, que l'any que ve cau en dimarts.

Contra el crim masclista de Vic

El president i els vocals han condemnat el crim masclista que ha tingut lloc a Vic recentment. Aquest dimecres, tant l'Ajuntament com l'EMD feien un minut de silenci a les portes de les respectives seus; aquest dijous, aquest gest s'ha tornat a produir just abans de l'inici de la sessió plenària valldoreixenca.

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DE LA JUNTA DE VEÏNS

JUNTA DE VEÏNS



AUDIÈNCIA PÚBLICA




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.