ICV vol una Constitució europea 'de debň' que no afavoreixi les minories poderoses

L'eurodiputat Raül Romeva protagonitzarŕ l'acte central de la campanya d'ICV a Sant Cugat

Referendum UE 2004

Publicat el 8/feb/05 per Mariona Surribas

ICV-EA considera que la Constitució europea només afavorirŕ les minories poderoses i no facilitarŕ la construcció d'una Europa més social i pacifista. Amb l'objectiu d'explicar i promoure el seu posicionament en contra del tractat constitucional, la secció local ecosocialista organitzarŕ aquest divendres a la Casa de Cultura l'acte central de la seva campanya pel 'no' a la comarca, que comptarŕ amb la presčncia de l'eurodiputat Raül Romeva.

ICV-EA vol una Unió Europea més social, que no només afavoreixi les minories amb poder i que vetlli per la pau. Aquests són alguns dels motius pels quals la formació ecosocialista promou el vot negatiu en el referčndum del dia 20. El portaveu municipal de la formació, Xavier Boix, ha volgut deixar clar que el 'no' d'ICV és reflexiu i s'allunya d'un posicionament fŕcil. Malgrat que el tractat europeu, diuen, contempla certs aspectes positius, segons els ecosocialistes no recull els principals. Escoltem Xavier Boix.

Xavier Boix

Volem l'Europa que somniem. No volem resignar-nos. Hem d'apostar per una Europa més social, que no distingeixi ciutadans de primera i de segona i que no exclogui als pobles com el catalŕ.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte central de la campanya pel 'no' d'ICV a nivell comarcal tindrŕ lloc aquest divendres a la tarda a la Casa de Cultura, i comptarŕ amb les intervencions de l'eurodiputat ecosocialista Raül Romeva, el regidor d'EUiA a Castelldefels, Juan Manuel Patón i el portaveu municipal, Xavier Boix.