Saps quins productes es conreen i s’elaboren a la serra de Collserola?

Collserola Pagesa la formen 17 pagesos que des de 2018 reivindiquen el producte de proximitat

241031-productors-decollserola-a-cedida.jpg
Productors de DeCollserola treballant a l'hort / Foto: Cedida
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
08/12/24 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Collserola Pagesa aplega des de 2018 disset pagesos i masies de la serra. Entre les seves activitats destaca la gestió del territori, el conreu de productes de proximitat i procurar per la biodiversitat. Nacho Ballesta, director de l’agència de comunicació The Foodtellers, conversa en el magazín ‘Faves comptades’ amb Paul Domènech, de la Masia Can Domènech sobre consum honest i responsable, de productes quilòmetre zero i de la necessitat d’especialitzar-se i produir un producte únic. De Collserola aplega en només un clic els productes i els productors que treballen en aquest projecte.

Escolta-ho

Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe