Comencen les obres per habilitar la nova seu de la Policia Local

La nova comissaria s'ubicarà a l'antiga seu del Club Muntanyenc / Foto: CMSC

Societat

Publicat el 2/jun/14 per Núria Juanico

Les obres d'habilitació de la nova comissaria de la Policia Local, que s'ubicarà a l'antiga seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), han començat aquest dilluns. Els treballs consistiran en adequar tot l'interior de l'edifici, ubicat a la plaça de la Vila, i moblar els espais. També s'habilitaran places d'aparcament per als vehicles policials i s'aïllarà la sala Canigó de la resta de l'edifici.

En concret, el projecte comporta dues accions principals. D'una banda, es duran a terme les obres d'adequació de l'interior de l'edifici, la legalització de les instal·lacions i es moblaran els espais. D'altra banda, s'habilitaran places d'aparcament per als vehicles policials a la primera planta del pàrquing de la plaça de la Vila. El consistori està negociant la retrocesió de 46 places amb Empark, l'empresa que gestiona l'aparcament.

També s'aïllarà la sala Canigó de la resta de l'edifici. Aquest espai, que quedarà com una instal·lació esportiva polivalent, comptarà amb nous vestuaris i un accés específic des del carrer Dos de Maig. El cost total dels treballs és de prop de dos milions d'euros.

El canvi d'instal·lacions permetrà, principalment, encabir millor els espais logístics i operatius de la Policia Local, que ara s'ubica a Villa Felisa, a l'avinguda de Gràcia. Amb aquesta nova ubicació també es vol millorar la transversalitat entre el cos policial i els altres departaments de l'Ajuntament, ja que la comissaria estarà connectada amb la casa consistorial a través de dues plantes.

El calendari d'obres preveu que la Policia Local es pugui traslladar a la nova seu a principis del 2015.