Adjudicades les obres de la tercera fase del carril bici entre Sant Cugat i Rubí

Els treballs afecten el tram de la carretera de Rubí entre Països Catalans i la Via Augusta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del carril bici de Rubí a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del carril bici de Rubí a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Nou pas endavant en els treballs per connectar Sant Cugat i Rubí en bicicleta. Recentment s'han adjudicat les obres per executar la tercera fase del projecte, que comprèn el tram de la carretera de Rubí entre l'avinguda dels Països Catalans i la Via Augusta. L'empresa Servial S.L. ha guanyat la licitació, a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb un pressupost de 983.892 euros.

La connexió amb Rubí ha de seguir millorant gràcies a les obres sota el pont de l'AP-7. Uns treballs en les comunicacions de les dues ciutats que van a càrrec de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) i amb previsió que finalitzin durant la segona meitat de l'any. Aquesta connexió habilitarà un passeig amb arbrat entre les dues rotondes (la del Leroy Merlin i la del centre comercial) i un carril bici segregat del pas dels vianants i que es connectaria amb el que s'està construint a Sant Cugat. La calçada estarà formada per dos carrils, un dels quals donarà accés directe a la B-30.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.