Dos santcugatencs reben una beca de 'la Caixa' per estudiar a l'estranger

La santcugatenca Míriam Juan-Torres és una de les estudiants becades / Foto: 'la Caixa'

Societat

Publicat el 13/jun/14 per Redacció

Els santcugatencs Míriam Juan-Torres i Jon Sindreu han rebut una beca de 'la Caixa' per cursar estudis de postgrau a l'estranger. Míriam Juan-Torres ha destinat la seva beca a cursar un màster en Relacions Internacionals a la Yale University, als Estats Units, mentre que Jon Sindreu, que havia treballat a Cugat.cat, cursa un màster en periodisme financer a la City University London.

Míriam Juan-Torres és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i s'ha especialitzat en Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals. El 2012, va presidir l'associació de Relacions Internacionals de la UAB i ha participat en recreacions de debats de Nacions Unides d'arreu del món. De la seva banda, Jon Sindreu és llicenciat en enginyeria informàtica i periodisme per la UAB. Ha presentat diversos programes de ràdio, com el magazín 'Estiu a Fons' de Cugat.cat i l'especial 'Festes en Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local.

En la convocatòria del 2013, 'la Caixa' ha becat 115 estudiants espanyols, dels quals 18 són de Barcelona. La 32a edició de les beques ha comptat amb una dotació de nou milions d'euros.