Els okupes de 6 Claus volen impulsar un projecte conjunt amb l'Ajuntament

Els okupes del col·lectiu 6 Claus han celebrat un dinar aquest diumenge

Societat

Publicat el 22/jun/14 per Núria Juanico

Els okupes de 6 Claus volen dialogar amb l'Ajuntament per impulsar un projecte conjunt de masoveria urbana a les antigues cases dels mestres de la Floresta. Després d'una setmana d'activitats, el col·lectiu 6 Claus destaca el suport creixent de les entitats i la ciutadania cap al seu projecte i assegura que estan disposats a oferir mà d'obra al consistori per abaratir la rehabilitació dels edificis.

Una setmana després de l'okupació, els membres del projecte de masoveria urbana 6 Claus es mostren oberts al diàleg i disposats a col·laborar amb l'Ajuntament. De fet, el col·lectiu creu que el projecte del consistori i la seva iniciativa no són excloents, sinó que poden treballar conjuntament per remodelar els edificis i fer-los habitables. Per això, els okupes estan disposats a oferir la seva mà d'obra si l'Ajuntament es compromet a destinar les cases a la masoveria urbana i no a lloguer social, tal com ha explicat una de les membres del col·lectiu 6 Claus, Nàdia Sierra.

Nàdia Sierra

Creiem que el projecte de l'Ajuntament no ha d'excloure el nostre. Si nosaltres oferim mà d'obra, el cost serà menor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i això, l'Ajuntament va anunciar diumenge passat que està en converses amb Sostre Cívic per poder rehabilitar aquests edificis i afegir-los al parc de lloguer social. Actualment hi ha una desena de persones vivint a les antigues cases dels mestres de la Floresta.