Talls de trànsit permanents i puntuals per Festa Major

Imatge d'arxiu

Societat

Publicat el 25/jun/14 per Pablo Vázquez

Les activitats de Festa Major provocaran el tall permanent al trànsit a la plaça de Barcelona, al carrer de la Creu i en trams de l'avinguda de Cerdanyola i la rambla del Celler des de dijous i fins diumenge. La plaça de Pep Ventura i un tram del carrer de l'Abat Armengol també quedaran tallats fins dissabte. A més, hi haurà talls de caràcter puntual coincidint amb els seguicis, el correfoc, la trobada gegantera, els sopars a la fresca i la baixada de carros.

Talls de circulació permanents

Els talls de carrers permanents entre dijous i diumenge inclouen: la plaça de Barcelona, l'avinguda de Cerdanyola (a partir de la rotonda d'entrada des de Cerdanyola), el carrer de la Creu i la rambla del Celler (des del carrer de Cèsar Martinell fins al carrer de Francesc Moragas). Està pendent de confirmar-se el tall de carrers de la fira d'atraccions.

De dijous a dissabte quedarà tallat al trànsit l'accés a la plaça de Pep Ventura, i de divendres a diumenge, el carrer de l'Abat Armengol, des del carrer Indústria fins l'avinguda de Francesc Macià.

Talls de circulació puntuals

Dijous es tallarà la circulació a causa del seguici a l'avinguda de Cerdanyola a partir del passeig de Torreblanca i al carrer de Francesc Moragas. Divendres, el correfoc infantil provocarà, a partir de dos quarts de nou, el tall dels carrers Plana de l'Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, avinguda de Catalunya, avinguda de Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d'Octavià.

El 28 de juny, per la trobada gegantera, es faran talls intermitents a la rambla del Celler, carrer de Sant Antoni, carrer de Valldoreix, carrer de Villà, carrer d'Àngel Guimerà, plaça de Lluís Millet, carrer de Valldoreix, plaça del Doctor Galtés, avinguda d'Anselm Clavé, avinguda de Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d'Octavià.

De dos quarts de vuit del vespre fins dos quarts de deu de la tarda, per la baixada de carros, es tallarà la circulació a l'avinguda deFrancesc Macià i la rambla del Celler, a la cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià.

Entre les nou del vespre i les dues de la matinada, pels sopars a la fresca i música en viu, es tallarà el carrer de Rosselló a l'alçada del carrer de Valldoreix.

A dos quarts d'onze de la nit, pel correfoc, es tallaran la plaça d'Octavià, carrer Plana de l'Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, avinguda Catalunya, avinguda Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, carrer de Sant Ramon, rambla del Celler, carrer del Carme i carrer de Santiago Rusiñol.

Diumenge, a les set del matí, per la pedalada en BTT, es tallarà la circulació a l'avinguda de les Corts Catalanes fins la plaça Rotary. A dos quarts de deu del matí, per la matinada bastonera, quedaran tallats el carrer Plana de l’Hospital, carrer de Sant Esteve, plaça de Pep Ventura, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, carrer d’Enric Granados, avinguda de Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d’Octavià.

De deu del matí a cinc de la tarda, pel concurs d'arrossos, es tallarà la circulació a la plaça Barcelona. A dos quarts de sis de la tarda, pel seguici de Sant Pere, es tallarà la rambla del Celler, avinguda de Francesc Moragas, avinguda de Rius i Taulet i avinguda de Catalunya.

Finalment, a partir de tres quarts d'onze de la nit es tallaran les vies contigües al parc Turó de Can Mates pel Castell de focs.