La Fundació ITLimit celebra la trobada anual a Sant Cugat

La trobada s'ha fet a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Societat

Publicat el 11/jul/14 per Mar Castro

La Fundació Trastorn Límit (ITLimit), amb seu a Sant Cugat, ha celebrat aquest dijous la trobada anual de familiars de malalts que pateixen un trastorn límit de la personalitat. L'entitat, que treballa des de l'Ateneu santcugatenc, ha presentat a les famílies les accions dutes a terme durant l'últim any i els objectius futurs en un acte a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

El trastorn límit de la personalitat és una patologia que afecta la regulació de les emocions. A Sant Cugat es tracta des del servei de psiquiatria de l'IdcSalud Hospital General de Catalunya (HGC).

El cap del servei i president de la fundació ITLimit, el doctor Miquel Gasol, ha lamentat que aquesta malaltia no desperti més interès de l'administració i que només tres centres hospitalaris del país la tractin.

Doctor Miquel Gasol

Hem creat un programa d'inserció i rehabilitació i altres activitats. A Catalunya només tractem aquesta patologia a Sant Cugat, a Sant Pau i al Vall d'Hebron perquè no hi ha gaire interès.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El doctor Gasol ha destacat la importància de fundacions com aquestes, que s'allunyen dels centres hospitalaris per millorar el dia a dia dels pacients amb activitats de formació i de reincorporació socio-laboral. La fundació ITLimit té una seixantena de pacients entre les seves activitats.