L'Associació Multicultural organitza avui una festa llatinoamericana

L'Associació fa moltes activitats social al llarg de l'any

Societat

Publicat el 30/ago/14 per Elisenda Colell

La segona Jornada Multicultural busca estendre els vincles entre les diferents cultures que conviuen a Sant Cugat aquest dissabte amb una festa de 12 hores al parc de Ramon Barnils. A partir de les 10 del matí, els assistents podran gaudir de mostres gastronòmiques, actuacions musicals i activitats esportives provinents de diferents països de l'Àmèrica Llatina. L'acte, organitzat per l'Associació Multicultural Sant Cugat, comptarà amb els cònsols de l'Equador, Bolívia i Paraguai.

El coordinador de l'entitat, Diego Castelo, assegura que amb aquesta festa busquen promoure la tolerància cultural i donar a conèixer les tradicions sudamericanes.

Diego Castelo

L'objectiu és fonamental, ensenyar la nostra cultura i intercanviar-la. Amb aquest acte busquem fomentar la diversitat i la cultura en un àmbit social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Algunes de les activitats més destacades són els tornejos esportius. Els assistents podràn jugar a piki- volei, un esport molt corejat a l'Equador i el Paraguai. Durant la jornada també es podrà vdegustar els sabors dels plats més tradicionals de El Paraguai, Colòmbia, Mèxic, el Perú, l'Equador, Veneçuela i Bolívia. L'acte compta amb el suport d'algunes de les embaixades d'aquests països. A les sis de a tarda hi assistiran els cònsols de l'Equador, Bolívia i Paraguai, a més de l'alcalde accidental, Francesc Carol.

Durant tot el dia hi haurà actuacions musicals i folklòriques de diferents països i cultures, i també mostres d'artesania de l'Índia, l'Equador i Colòmbia. Per als més petits, la jornada prepara tallers i jocs perquè els infants aprenguin a viure en un clima de tolerància i diversitat.