La junta del Club Kali dimitirà per evitar problemes amb els antecedents penals

El president del Club Kali, Àngel Benito, en una visita a Cugat.cat

Societat

Publicat el 15/jul/14 per Pablo Vázquez

La junta del Club Kali dimitirà una vegada es resolgui el presumpte cas de delicte contra la sanitat pública del qual se'ls acusa. El president del club de fumadors de cànnabis local, Àngel Benito, assegura que és una mesura de precaució per prevenir possibles problemes en el futur amb els antecedents penals, tot i que confia que el jutge els absoldrà totalment dels càrrecs.

La defensa ha presentat el recurs aquest dimarts, acompanyat de 86 signatures de socis que demanen la reobertura del local. A més s'hi inclouen les cartes de socis terapèutics, els més afectats pel tancament del club, tal com assegura el president de l'entitat, Àngel Benito. La seu del Club Kali va ser tancada dijous passat després de l'entrada i l'escorcoll per part dels Mossos d'Esquadra, que l'acusa d'un delicte contra la sanitat pública.

Benito ha explicat que la junta del Club Kali dimitirà un vegada es resolgui el cas per evitar futurs problemes amb els antecedents penals.

Àngel Benito

Haurem de dimitir perquè si ens tornen a involucrar en un cas com aquest, tindríem antecedents. Estem segurs que quedarem absolts, però és una mesura de precaució.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Benito, l'escorcoll dels Mossos es va produir perquè van localitzar dues persones al carrer amb cànnabis, una quantitat que segons el cos havien comprat al local. Així doncs, una de les acusacions de la policia és que l'associació venia determinades quantitats del seu estoc a persones no sòcies.

Ara la defensa espera que la jutgessa es pronunciï aviat per poder reobrir el local al més aviat possible. En cas que el recurs no prosperi el Club Kali anirà al ple per reclamar el seu suport.