El CASC se suma a la manifestació solidària amb Palestina

Detall del cartell de la manifestació

Societat

Publicat el 16/jul/14 per Pablo Vázquez

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) se suma a la manifestació solidària amb Palestina convocada aquest dijous a Barcelona a dos quarts de set de la tarda. Els membres del col·lectiu local han convocat una segona concentració a Sant Cugat dilluns de la setmana vinent, davant de l'ajuntament, abans del ple municipal.

Els col·lectius de solidaritat amb Palestina han convocat mobilitzacions per denunciar l'operació 'Marge Protector' d'Israel a Gaza, que en una setmana ha matat gairebé 200 palestins i ha causat més d'un miler de ferits. Els principals damnificats dels bombardejos israelians han estat els civils, que suposen un 70% de les víctimes mortals.

El CASC s'ha sumat a la mobilització d'aquest dijous i sortirà des de l'estació de Sant Cugat cap a Barcelona a les sis de la tarda. A dos quarts de set tindrà lloc la manifestació unitària a la plaça de Catalunya de la capital, que exigirà un procés de pau just, durador i digne. Els manifestants demanaran a més que el govern trenqui les seves relacions amb les institucions israelianes 'còmplices de l'opressió de Palestina' i instaran el Parlament a rectificar la negació al dret d'autodeterminació del poble palestí.

Dilluns que ve, a un quart de set de la tarda, coincidint amb el Ple Municipal, el CASC ha convocat una altra mobilització davant de l'Ajuntament.