L'EOI obre avui les preinscripcions d'anglès i alemany fins dijous

Seu actual de l'Escola Oficial d'Idiomes

Societat

Publicat el 1/set/14 per Elisenda Colell

La preincripció per als cursos de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) s'inicia aquest dilluns i acabarà aquest dijous a les dotze de la nit per via telemàtica, a Eoidigital.com. Les inscripcions també es poden fer de manera presencial aquest djious a la seu local de l'EOI, de quatre a les set de la tarda. L'escola ofereix cursos per aprendre anglès i alemany.

Tots els alumnes estan obligats a formalitzar la seva inscripció, exceptuant els que l'any passat ja van estudiar la mateixa llengua a l'escola de Sant Cugat, que s'hauran de matricular el 16 de setembre.

L'EOI de Sant Cugat imparteix cinc cursos d'anglès i sis d'alemany. Hi ha dos horaris per a cada idioma, tot i que els dos són a la tarda.

Un cop formalitzada la preinscripció, els alumnes que no puguin acreditar el seu nivell de la llengua hauran de fer una prova oral i escrita. En el cas de l'anglès, a causa de la limitada oferta de places i l'elevat nombre d'alumnes, aquest divendres es farà un sorteig per citar els inscrits a fer la prova de nivell. Les proves seràn els 8 i 9 de setembre i la matrícula s'haurà de fer el 15 de setembre.