La 2a Mostra de Bonsais i Kusamono amplia espais per atraure més visitants

L'organització ha augmentat els espais de la mostra per fer créixer els assistents / Foto: Associació Bonsais i Kusamono Sant Cugat

Societat

Publicat el 1/set/14 per Elisenda Colell

La segona Mostra de Bonsai i Kusamono de Sant Cugat, que tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre al Casal de TorreBlanca i a la Rambla del Celler, amplia espais amb l'objectiu de duplicar el nombre de visitants. La iniciativa, organitzada per l'Associació Bonsai i Kusamono de Sant Cugat, acollirà demostracions d'experts per difondre l'art del bonsai entre la ciutadania.

La segona Mostra de Bonsais i Kusamono va més enllà de l'exposició d'aquests arbres de petites dimensions i també ofereix diverses activitats. D'aquesta manera, l'organització espera arribar al miler de visitants, i duplicar així les xifres de l'any passat. El membre de l'associació santcugatenca Nacho Bañeras ha explicat que la mostra és una oportunitat per donar a conèixer l'art dels bonsais.

Nacho Bañeras

Principalment ens volem donar a conèixer com a associació i també divulgar el món floral japonès, més enllà del bonsai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest any la mostra abandona la Casa de la Cultura, on va tenir lloc l'exposició de l'any passat, i se celebrarà al Casal de TorreBlanca. Bañeras també ha afegit que enguany han volgut ser presents a la Rambla del Celler per atraure més visitants i alhora crear vincles amb ceramistes i floristes de la ciutat. Així doncs, els amants del bonsai i el kusamuno, una planta que acompanya als bonsais, podran acostar-se a la mostra per comprar arbres, ceràmiques i testos, i alhora observar les creacions d'altres apassionats d'aquests arbres de dimensions reduïdes.

Les jornades, que tindran lloc des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, també rebran la visita d'experts per aprofundir en aquesta disciplina. Dissabte al matí David Ruiz farà una demostració de bonsai i diumenge a la tarda els assistents podran veure una demostració de kusamuno a càrrec de Rosa Benet. A més, es durà a terme un taller d'iniciació al Bonsai.

L'entrada a la mostra és gratuïta.