Comença la 2a Mostra de Bonsais i Kusamono a Sant Cugat

L'organització ha augmentat els espais de la mostra per fer-ne créixer els assistents / Foto: Associació Bonsais i Kusamono Satnt Cugat

Societat

Publicat el 4/oct/14 per Elisenda Colell

La segona Mostra de Bonsai i Kusamono de Sant Cugat arriba aquest dissabte i diumenge al Casal de TorreBlanca i a la Rambla del Celler des de les deu del matí i fins les vuit del vespre. La iniciativa, organitzada per l'Associació Bonsai i Kusamono de Sant Cugat, acull demostracions d'experts per difondre l'art del bonsai entre la ciutadania.

Comença la segona Mostra de Bonsais i Kusamono, que va més enllà de l'exposició d'aquests arbres de petites dimensions i també ofereix diverses activitats durant el cap de setmana. D'aquesta manera, l'organització espera arribar al miler de visitants, i duplicar així les xifres de l'any passat. El membre de l'associació santcugatenca Nacho Bañeras ha explicat que la mostra és una oportunitat per donar a conèixer l'art dels bonsais.

Nacho Bañeras

Principalment ens volem donar a conèixer com a associació i també divulgar el món floral japonès, més enllà del bonsai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La segona edició de la Mostra de Bonsais i Kusamono també té la presència d'experts en aquesta disciplina. A les dotze del migdia David Ruiz farà una demostració de bonsai i diumenge a la tarda els assistents podran veure a la mateixa hora una demostració de kusamono a càrrec de Rosa Benet. L'entrada a la mostra és gratuïta.

Aquest any la mostra abandona la Casa de la Cultura, on va tenir lloc l'exposició de l'any passat, i se celebrarà al Casal de Torreblanca. Bañeras també ha afegit que enguany volen ser presents a la Rambla del Celler per atraure més visitants i alhora crear vincles amb ceramistes i floristes de la ciutat. Així, els amants del bonsai i el kusamono, una planta que acompanya els bonsais, poden acostar-se a la mostra per comprar arbres, ceràmiques i testos, i alhora observar les creacions d'altres apassionats d'aquests arbres de dimensions reduïdes.