Convocatòria de donació de sang a la Casa de Cultura

La campanya ja va passar pel local de la Creu Roja el 28 d'agost

Societat

Publicat el 6/set/14 per A Rocha / S González

Creu Roja i el Banc de Sang i Teixits convoquen per aquest dissabte una nova jornada de donació de sang. La cita és a la Casa de Cultura fins a les vuit del vespre.

El juliol i l'agost les donacions es traslladen a les platges i als nuclis turístics, ja que la majoria de santcugatencs hi marxen de vacances. És per aquest motiu que el calendari estiuenc de donacions a la ciutat només té dues convocatòries: aquest dissabte i dijous passat, quan es van fer 49 donacions.

Els organitzadors esperen arribar a les 100 donacions en aquests dos dies de campanya. El delegat del Banc de Sang i Teixits a la ciutat, Enric Martínez, veu possible augmentar les donacions de sang ara que la majoria de santcugatencs reprenen l'activitat al municipi.

Enric Martínez

Hi ha molta gent que torna de vacances i esperem que la gent respongui a la crida, perquè les reserves de sang d'alguns grups estan a un dia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des del Banc de Teixits alerten que les reserves de sang actualment permeten abastir de sang per un total de set dies. Qualsevol aportació és ben rebuda, recorda Martínez, tot i que els grups sanguinis amb menys sang disponible són el B negatiu i l'AB negatiu, que compten amb una reserva per un i dos dies, respectivament.