La Xurreriasantcugat és la primera de Catalunya amb productes sense gluten


Temes relacionats

El govern espanyol baixa l'IVA del pa sense gluten al 4% (26/set/12)

La Festa Major de Mira-sol acollirà la primera botifarrada popular sense gluten (10/jul/08)


  • Comparteix:

La Xurreriasantcugat és la primera xurreria artesanal de tot Catalunya a oferir productes aptes per a celíacs. Una dotzena d'assistents ha tastat els primers xurros sense gluten de Catalunya i alguns d'ells, celíacs, ho han fet per primera vegada. La xurreria està ubicada a la plaça de Tardor.

Des d'aquest dissabte, la Xurreriasantcugat ofereix una gamma de productes sense gluten, que tenen el vistiplau de l'associació Celíacs de Catalunya.

Els xurros i altres productes que ofereix l'establiment sense gluten són molt similars als habituals en gust i aparença. Per això el propietari de la xurreria, Albert Bernet, ha animat els celíacs a tastar aquests primers xurros de Catalunya aptes per al seu consum.

Albert Bernet

Esteu convidats a degustar els nostres productes sense gluten.


De la seva banda, el fundador de la delegació de Celíacs de Catalunya a Sant Cugat, Xavier Cortés, ha celebrat aquesta nova oferta per a celíacs.

Xavi Cortés

Estic molt content, els celíacs podem finalment menjar xurros.


L'enviament per equivocació d'un correu per part de la Xurreriasantcugat a la delegació de l'associació Celíacs de Catalunya va obrir una col·laboració que ha acabat materialitzant-se en aquest projecte pioner a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.