Especial informatiu multimèdia sobre el 9N a Cugat.cat

Cugat.cat seguirà el procés de participació

Societat

Publicat el 9/nov/14 per Redacció

Cugat.cat organitza aquest diumenge un seguiment especial del procés participatiu del 9N. El grup de comunicació multimèdia oferirà tota la informació del transcurs de la jornada a la web Cugat.cat, al 91.5FM i a les xarxes socials.

Web i xarxes socials
La web de Cugat.cat actualitzarà tota la informació del 9N des de l'obertura dels espais de votació. El grup de comunicació recollirà en àudio i imatges el transcurs del procés i les reaccions dels principals protagonistes.

Al final de la jornada, la web tindrà un vídeo-resum de la jornada i les dades finals de participació.

Des de les xarxes socials Facebook i Twitter, Cugat.cat actualitzarà tota la informació del 9N amb l'etiqueta #9NStCugat.

Televisió on line
La web de Cugat.cat també oferirà especials informatius de televisió en col·laboració amb La Xarxa. A les dues del migdia i a les vuit del vespre, des de la pàgina del grup de comunicació municipal es podran seguir dos informatius especials amb tota la informació santcugatenca i nacional. A més, a les sis de la tarda, el magazín '1món.cat' se centrarà en el procés de participació arreu dels municipis del país.

Ràdio
El 91.5FM oferirà actualitat a cada hora amb els butlletins informatius.

A les dues del migdia i a les vuit del vespre, es retransmetran informatius especials en col·laboració amb La Xarxa amb tota l'actualitat de Catalunya i Sant Cugat.

L'endemà, dilluns, hi haurà una tertúlia especial d''El Gall del Monestir', de nou a deu del matí, per abordar les conseqüències del 9N amb Josep Maria Balcells, Bernat Picornell i representants de l'ANC i Societat Civil Catalana.

A les deu, al magazín 'Sant Cugat a fons', s'entrevistaran representants dels partits polítics amb presència al Parlament per recollir les seves valoracions.