L'aterratge de Cugat.cat en l'Smart TV

Societat

Publicat el 19/nov/14 per Redacció

L'Smart TV de Cugat.cat és una aplicació gratuïta que permetrà veure a la pantalla del televisor centenars de vídeos a demanda i en alta qualitat. La nova plataforma, que estarà disponible abans que acabi l'any, permetrà accedir al contingut audiovisual del grup multimèdia des de les Smart TV de Samsung i LG.

Cugat.cat continua expandint així les seves plataformes amb l'objectiu d'acostar els continguts audiovisuals al màxim de ciutadania possible, també a la que mira la televisió connectada. Després d'adaptar-se als dispositius mòbils -telèfons intel·ligents i tauletes-, ara és el torn de les Smart TV, una tecnologia en ple creixement que possibilita l'accés a vídeos d'Internet des del televisor de casa.

Exemples de l'aplicació


L'aplicació de Cugat.cat a les Smart TV de Samsung i LG permetrà veure centenars de vídeos a la carta, sota demanda, accessibles per programes i també a través d'un cercador. La plataforma també posa a l'abast dels usuaris els vídeos més destacats de la setmana i els més vistos. La navegació per l'aplicació es fa amb el comandament a distància.

Cugat.cat presenta fins aquest dijous el nou projecte a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona.