Alumnes del Viaró participen avui a la final estatal de la First Lego League

L'equip que es va proclamar subcampió a l'edició de Barcelona de la FLL / Foto: Martín Pich-Aguilera

Societat

Publicat el 22/mar/15 per Dani Velázquez

Un grup de deu alumnes de l'escola Viaró han participat aquest diumenge a la final estatal de la First Lego League (FLL) a Tenerife, on opta a una plaça per a la final mundial que se celebra a la ciutat nord-americana de Saint Louis. Els estudiants han arribat a aquesta prova després de proclamar-se subcampions de la FLL de Barcelona, celebrada el febrer passat.

El Team 99, com es fa dir el grup de l'escola Viaró, es juga aquest diumenge la seva participació a la final mundial de la First Lego League, una competició de robòtica dirigida a joves de 10 a 16 anys. La competició premia el disseny de robots, fets amb peces de Lego, però també valora el projecte pels valors, la feina en equip i la seva teorització científica.

Amb la cita de Tenerife, el grup de nou estudiants de 4t de secundària i un de 1r de batxillerat pot optar a la final, que tindrà lloc als Estats Units. En aquest cas, es transformarien en el segon equip de l'escola Viaró que participa en la final, després que un equip quedés en quarta posició l'any anterior.