L'Ateneu Santcugatenc organitza avui una doble activitat

El Mercat de Pagès apropa l'agricultura ecològica / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 29/nov/14 per Laia Soriano

L'Ateneu Santcugatenc porta aquest dissabte dues activitats des de la secció EcoAteneu. Seran el Mercat de Pagès de nou del matí a dues del migdia a la plaça de Sant Pere, que anirà acompanyat d'un tast de vins de la Cooperativa Olivera, i de deu del matí a dues del migdia un Mercat de Segona Mà a la Rambla del Celler.

El Mercat de Pagès és una proposta per a aquelles persones que els agrada menjar de manera saludable i a bon preu, potenciant d'aquesta manera la venda directa de productes ecològics, artesans, frescs i de temporada dels productors locals amb l'objectiu d'incentivar el comerç just i ecològic.

En relació amb el projecte EcoAteneu i els seus criteris de sostenibilitat (reduir, reciclar, reutilitzar i repensar) s'ha organitzat també un mercat de segona mà no professional i obert a la participació de tota la ciutadania. Aquest dissabte i al llarg del 2015, els santcugatencs podran gaudir d'aquest espai a la Rambla del Celler on es poden intercanviar, regalar, vendre o comprar aquells objectes als quals ja no se'ls dóna ús. Aquest mercat es tornarà a celebrar els dissabtes 14 de març, 13 de juny, 26 de setembre i 29 de novembre de l'any vinent.