Col·loquen la primera pedra dels pisos de Promusa a Francesc Macià

Societat

Publicat el 25/gen/15 per Núria Juanico

Les dues promocions d'habitatges de venda de Promusa a l'avinguda de Francesc Macià ja tenen dipositada la primera pedra. La col·locació d'aquesta pedra, que ha tingut lloc aquest diumenge, ha donat el tret de sortida a les obres de construcció dels edificis, que s'ubicaran als números 12 i 20 de la via.

Els habitatges han estat dissenyats per l'arquitecte Santi Soto i els construirà l'empresa Romero Gamero SA. El primer edifici fa cantonada amb els carrers de la Creu i Sant Llorenç. El segon, ubicat uns metres més enllà, es troba entre els carrers de Sant Llorenç i d'Orient. Els habitatges disposen de planta baixa, on s'ubicaran locals comercials, i quatre plantes de pis idèntiques. En total, hi haurà 24 habitatges, 12 per edifici. D'aquests, 20 són de tres dormitoris i quatre, de quatre dormitoris. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que posar en marxa les obres demostra que l'Ajuntament és solvent i l'economia està canviant de cicle.

Mercè Conesa

Això demostra que l'Ajuntament és solvent, l'economia canvia de cicle i que hi ha persones amb capacitat per poder optar a aquests habitatges a un preu assequible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dos edificis completen el front de façana de l'avinguda de Francesc Macià. L'Ajuntament preveu que els habitatges es puguin lliurar a l'octubre del 2016. En total, aquesta promoció de Francesc Macià -i altres pisos disponibles- han rebut 421 sol·licituds de compra. L'arquitecte Santi Soto ha subratllat que, a l'hora de dissenyar els edificis, s'han tingut en compte els elements d'estalvi energètic.

Santi Soto

La façana de l'avinguda de Francesc Macià dóna a ponent. S'ha tingut molt en compte el sobreescalfament de l'edifici amb panells energètics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En els terrenys on es construiran els edificis es van trobar restes arqueològiques de l'època romana i dels segles XVIII i XIX.