La fantasia del Carnaval infantil s'apodera de Mira-sol

Societat

Publicat el 13/feb/15 per Anna González

Les disfresses més diverses han protagonitzat aquest divendres el Carnaval infantil de Mira-sol. Els més petits han lluït els seus vestits en una rua organitzada per l'AMPA de l'escola Catalunya i amenitzada per una batucada. La xocolata calenta ha posat el punt final a la proposta, que ha aplegat els nombrosos participants en el Casal del districte.

Princeses, ninges, personatges de dibuixos animats i, fins i tot, disfresses indescriptibles han donat forma al Carnaval infantil de Mira-sol. Els més petits han estat els grans protagonistes d'aquesta festa de Carnaval, que han viscut amb entusiasme.

Participants

És original i vam decidir vestir -nos de nadons. / M'agradava molt la disfressa. / Ho he triat perquè fa un any que vull vestir-me de vaquera. / Anem de còmic perquè ho hem vist a Internet. / De ninot de neu perquè m'agrada 'Frozen'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Carnaval infantil està organitzat per l'AMPA de l'escola Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament. El districte també celebra un concurs de comparses, organitzat per l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, que ha tingut lloc aquest dissabte.