Un santcugatenc rep una beca per una de les millors notes de selectivitat

Thibault Lecarpentier ha rebut la beca aquest dissabte / Foto: Fundació Catalunya-La Pedrera

Societat

Publicat el 21/feb/15 per Núria Juanico

El santcugatenc Thibault Lecarpentier ha rebut aquest dissabte a l'Auditori de Barcelona una beca de 1.000 euros de la Fundació Catalunya-La Pedrera, que guardona així els estudiants amb millor nota de la selectivitat. Lecarpentier va obtenir a la prova un 9'75, l'onzena millor nota a l'examen d'accés a la universitat.

Thibault Lecarpentier és un dels 420 alumnes que ha obtingut un dels Ajuts Universitaris de la Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2014-2015. L'estudiant santcugatenc ha entrat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on cursa enginyeria. La selecció per a les beques s'ha dut a terme en funció del rendiment acadèmic. La nota més alta l'ha obtingut Carles Domingo de Vilanova i la Geltrú (Garraf), seguit de Pere Nolasc de Barcelona.

A l'acte d'entrega dels ajuts hi ha assistit el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la directora general de la Fundació, Marta Lacambra, i l'investigador ICREA Manel Estellés, entre d'altres personalitats. En total, la fundació ha atorgat 420.000 euros en beques.