La Xarxa de Ciutats Innovadores fa parada a Sant Cugat

Sant Cugat ha acollit la segona jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores

Societat

Publicat el 16/abr/15 per Dani Velázquez

El Museu del Monestir ha acollit aquest dijous la segona jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores, que ha tingut per objectiu compartir coneixements i experiències entre representants d'empreses i de 12 municipis catalans. Sant Cugat ha compartit quatre projectes que engloben àmbits com el social, el funcionament intern del govern local, l'urbanisme i l'emprenedoria.

Després de Terrassa, la segona ciutat encarregada d'acollir una jornada de treball de la Xarxa de Ciutats Innovadores ha estat Sant Cugat. La regidora d'Innovació i Comunicació, Joana Barbany, ha explicat a Cugat.cat que el propòsit final de la trobada és intercanviar coneixement i aplicar a la ciutat el que s'ha après.

Joana Barbany

Es tracta de recollir coneixement i experiències d'altres ciutats i també explicar que fem nosaltres perquè altres ciutats ho puguin aplicar. Jo em quedo amb el que poguem aprendre per després aplicar-ho a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més de ser un espai per posar en comú experiències, la jornada d'aquest dijous ha servit perquè el president de Lead To Change (LTC) i especialista en ajudar a les empreses a desplegar models d'innovació, Xavier Marcet, fes una presentació sobre la creació de valor públic vinculat als models d'innovació pública.