L'A.V del Monestir es manifestarà dissabte per exigir la reparació definitiva de la Plaça d'en Coll

Hi ha enfonsament de la calçada en diversos indrets de la Plaça.

Societat

Publicat el 6/mai/04 per Vanesa Hernandez

L'Associació de Veïns de la Plaça de'n Coll ha convocat aquest dissabte una manifestació per exigir a l'Ajuntament la immediata reparació de la plaça que presenta un estat 'lamentable' amb lloses trencades i llambordes enfonsades. Els veïns es pregunten qui pagarà, ara , els desperfectes i en demanen responsabilitats.

Després d'un pedaç i un altre, els veïns de la Plaça de'n Coll han dit 'prou' i sortiran aquest dissabte al carrer per demanar que la plaça es repari de manera 'immediata' i 'definitiva'. Estan farts de veure com es malmeten dia sí, dia també, les lloses que ja presenten esfondraments en algun tram.

El president de l'Associació de Veïns del Monestir, Jordi Molgó, ha explicat que la paciència s'ha acabat que no volen més paranys, sinó una solució immediata:

Jordi Molgó

La plaça presenta un estat deplorable. És inadmissible. Tenim lloses trencades i forats. Ja n'hi ha prou.


Molgó es fa creus que en menys d'un any s'hagi de refer la plaça de nou i es pregunta on són els responsables de l'obra. També qui n'és el responsable polític. Per tot això, es qüestiona qui en pagarà els desperfectes:

Jordi Molgó

On són els responsables de l'obra? Qui pagarà aquest desastre?


L'associació de veïns, cansats de rebre només 'bones paraules' de l'Ajuntament ha decidit canviar d'estratègia i manifestar-se dissabte a les 6 a la plaça.