Un concert de Brams inaugura el festival Connecta'04, que organitzen les JERC

Avui dissabte actuen La Carrau, Shitting Milks i Skamarlans també al PAV II.

Societat

Publicat el 8/mai/04 per Miquel Herrada

Un pregó a càrrec de Víctor Alexandre i un concert amb els grups Brams, Pomada i Pell de Cabra han donat el tret de sortida al Connecta'04, el primer festival cultural del Vallès que organitzen les JERC. Centenars de joves han omplert el PAV-2 en la primera activitat d'aquest cicle, que també inclou xerrades, espectacles al carrer, una fira d'artesania i un concurs de música en català per a grups novells.

La inauguració del festival 'Connecta'04' ha comptat amb un pregoner destacat, l'escriptor i periodista Víctor Alexandre. Després, el protagonisme ha estat per la música, amb el concert de Brams, Pomada i Pell de Cabra, que han gaudit centenars de joves al PAV-2 de la Rambla del Celler.

Brams ha tornat a Sant Cugat amb un concert molt especial, ja que el grup encara la recta final de la seva trajectòria. El cantant de la banda, 'Titot', s'ha mostrat molt satisfet per col·laborar amb una iniciativa que enforteix la identitat de les comarques.

'Titot'

Tot el que sigui enfortir els lligams i la identitat de les comarques em sembla bé.


Brams ha actuat a Sant Cugat en un dels últims concerts de la banda abans de saparar-se. El grup es planteja tirar endavant, en el futur, altres projectes.

'Titot'

Pleguem per fer una altra cosa, però seguirem dient la nostra. No ens volem quedar anclats en el passat.


El festival 'Connecta'04', que organitzen les JERC del Vallès Occidental i Oriental, continua aquest matí amb una fira d'artesania a la plaça d'Octavià i un torneig de futbol pro seleccions esportives catalanes. Les activitats del primer festival cultural del Vallès s'allargaran fins diumenge.