El Centro Castellano-Manchego proclama els Quixot, Dulcinea i Sancho de l'any

Els distingits d'enguany amb el president del Centro Castellano-Manchego

Societat

Publicat el 17/oct/15 per Anna González

El Centro Castellano-Manchego ha distingit aquest dissabte al Quixot, Dulcinea i Sancho de l'any amb un dinar d'honor. Enguany, l'entitat ha premiat al portaveu del PSC, Pere Soler, com a Quixot de l'any, i els socis Licinio García i Aurora López com a Sancho i Dulcinea. El dinar, que forma part de les 28es Jornades Culturals, ha aplegat una seixantena de persones al restaurant El Talismán.

El Centro Castellano-Manchego premia cada any els socis més implicats amb el nomenament com a Dulcinea i Sancho. En el cas del Quixot de l'any, la distinció normalment recau en personalitats i entitats del municipi que també han destacat per la seva col·laboració amb el centre. És el cas del portaveu del PSC, Pere Soler, que ha agraït la distinció i ha destacat la vigència d'aquest tipus de centres.

Pere Soler

A més de portar les tradicions castellanomanxegues a Catalunya també són ambaixadors catalans. Ells també han ajudat a construir el país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, el president del Centro Castellano-Manchego, Jesús Olmedo, ha recordat que l'entitat està oberta a tothom.

Jesús Olmedo

Ara estem bastant bé, tenim molta col·laboració. Tothom pot venir al centre, que té les portes obertes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El dinar ha aplegat una seixantena de persones i representació política de diferents partits.