Calvet dubta que la urbanització dels districtes es completi aquest mandat

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet

Societat

Publicat el 21/oct/15 per Sergio Morales

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, no veu clar que el procés d'urbanització i adequació dels districtes es pugui acabar en aquest mandat. En declaracions a Cugat.cat, Calvet ha explicat que aquesta tasca ha de ser 'estratègica' perquè la ciutat tingui un nivell de qualitat 'satisfactori' en urbanització i que requereix treballar-hi 'progressivament'.

CiU sempre s'ha marcat com a objectiu completar la urbanització de tota la ciutat i, de fet, quan l'exalcalde Lluís Recoder va deixar el càrrec, va posar de deures per al nou alcalde la finalització d'aquesta feina. Cinc anys després, el titular d'Urbanisme creu que la importància que requereix aquesta tasca podria fer que no s'acabés en el mandat vigent.

Damià Calvet

Cal disposar d'una ciutat amb un nivell satisfactori de qualitat en la seva disposició física. Hi ha sectors on haurem de seguir treballant progressivament. No m'atreveixo a dir si en aquest mandat haurem acabat del tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'adequació urbanística de la ciutat, Calvet hi inclou la millora de les vies públiques, els serveis, els equipaments i les zones verdes. També hi afegeix la interconnexió fluïda de tots els districtes de la ciutat.

Promeses electorals
CiU va prometre, en l'últim programa electoral, que iniciaria la segona fase del Pla de Millora de la Floresta, que abordaria escales i passatges, i que urbanitzaria l'avinguda Baixador 'com via amb trànsit pacificat i local'. També va prometre la remodelació de la plaça de Josep Playà, la instal·lació d'escales mecàniques a les Escales Tarruell i millores urbanes a Can Barata.