La 40a Festa de Tardor s'acomiada avui amb la Fira d'Entitats

Els santcugatencs podran conèixer l'oferta de les associacions de la ciutat a la Fira d'Entitats

Societat

Publicat el 25/oct/15 per Alba Triadó

La Fira d'Entitats protagonitza la darrera jornada de la 40a edició de la Festa de Tardor. Els santcugatencs podran conèixer l'oferta de les associacions des de les deu del matí i fins a les dues del migdia visitant les parades que s'ubicaran als Jardins del Monestir, la plaça del Rei, el carrer de la Torre i la plaça d'Octavià.

Les activitats d'aquest diumenge començaran a les nou del matí amb l'excursió per Collserola, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), que surt des de la plaça de la Vila. Una hora més tard, es donarà el tret de sortida a la cursa d'orientació a càrrec de Senglar Orientació als Jardins del Monestir i el 3x3 de bàsquet i tennis taula a la plaça del Rei.

El que tampoc no faltarà són les tradicionals 'migas', impulsades pel Centro Castellano-Manchego, a les onze del matí a la plaça del Rei i l'exhibició de gimnàstica rítmica a dos quarts d'una al mateix espai.

El Superdictat que organitza la Plataforma per la Llengua se celebrarà a la Creu del Terme a un quart d'una del migdia.

La plaça d'Octavià acollirà, a partir de les dotze, la lectura del manifest, seguit de la lectura d'un relat per part de l'Ateneu i l'Espectacle de Tardor a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan. A partir de dos quarts de dues del migdia, l'Ateneu torna a oferir la lectura d'un relat, seguit per l'assaig obert de 'Pedra i Sang', que posaran el punt final a la festa.