L'AV de Can Magí demana un grup per regular clubs cannābics sense imputats

Imatge d'arxiu del Club Cānem / Foto: cedida

Societat

Publicat el 4/des/15 per Anna González

L'Associaciķ de Veīns (AV) de Can Magí ha demanat al grup de treball per regular els clubs de cānnabis que no inclogui cap persona que estigui imputada per delictes relacionats amb l'activitat d'aquestes associacions. D'aquesta manera, els veīns lamenten la presčncia al grup d'Āngel Benito, imputat com a membre de la junta directiva del Club Kali pels presumptes delictes de trāfic de drogues i blanqueig de capitals. L'AV de Can Magí, barri on s'ubica el club Cānem tancat per un decret municipal, també demana als representants d'aquest grup que es pronunciīn sobre la conveničncia de mantenir com a membres persones imputades.

Aquest grup de treball és fruit d'una mociķ institucional que va aprovar el ple municipal a instāncies de Ciutadans. El grup estā format per un moderador de l'Ajuntament, CiU, la CUP-PC, ERC-MES, C's, ICV-EUiA, el PSC, el PP, la Federaciķ d'Associacions de Veīns, l'Associaciķ de Veīns de Can Magí, Creu Roja i Āngel Benito com a representant dels clubs i associacions de cānnabis federats de Catalunya, la FEDCAC.

Segons l'associaciķ de veīns, la seva peticiķ, que també estā signada per la Federaciķ d'Associacions de Veīns, busca preservar els interessos generals i no particulars.