Una pedalada a Mira-sol recollirà avui aliments de Nadal per a Càritas

Detall del cartell de la cita / Foto: Mira-sol Centre

Societat

Publicat el 21/des/15 per Marc Sala

Ajudem-nos, una associació dedicada a donar suport a petites entitats, i el Mira-sol Centre Comercial organitzen aquest dilluns una pedalada solidària per recollir aliments típics de Nadal per a Càritas. Començarà a les deu del matí a l'espai comercial i consistirà a pedalar en una de les bicicletes estàtiques que habilitarà el gimnàs Eurofitness. Els donatius han de ser torró, neules, polvorons o qualsevol menjar típic de Nadal.

Les bicicletes estaran habilitades entre les deu del matí i les vuit del vespre a la plaça del Centre Comercial. A dos quarts de dotze del matí, està programada una sessió dirigida d''spinning' amb monitors del gimnàs Eurofitness. Els organitzadors volen que tothom que vulgui fer una aportació pedalegi una estona i que les bicicletes no s'aturin durant tota la jornada.

La presidenta de l'entitat Ajudem-nos, Alícia Bernis, ha explicat que l'objectiu és complementar els lots que Càritas dóna als seus usuaris amb aquests productes de Nadal.

Alícia Bernis

La gent podrà pedalejar i dipositar menjar típic de Nadal. La idea és recollir torrons i coses especials perquè tothom pugui celebrar aquestes festes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



És la primera activitat oberta a tota la ciutadania que Ajudem-nos ha posat en marxa. A principis d'any vinent, tenen previst organitzar noves propostes.